Aramıza yeni katılan öğrencilerimize bölümümüz tanıtıldı

20.09.2022 tarihinde, aramıza bu sene katılan öğrencilerimize yönelik tanıtım etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte, bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize akademik danışmanları Arş. Gör. Dr. Tevfik Orkun DEVELİ tarafından şehrimiz, bölümümüz, fakülte ve üniversitemizin imkanlarına yönelik bir sunum gerçekleştirilmiş, eğitim-öğretim hayatları boyunca dikkat etmeleri gereken hususlar üzerinde durulmuştur. Ardından, geçtiğimiz sene bölümümüzden üniversite birincisi olarak mezun olan Sare BODUR, gençlerimizle deneyimlerini paylaşmıştır. Etkinlikte genç tarihçi adaylarına seslenen Bolüm Başkanımız Prof. Dr. Bayram AKÇA,  bölüm olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olduklarını ve öğretim hayatları boyunca desteklerini esirgemeyeceklerini belirtmiştir. Toplantı, Arş. Gör. Dr. Mehmet Sait SÜTCÜ'nün Tarih Topluluğu adına yaptığı bilgilendirmenin ardından soru-cevap etkinliğiyle sona ermiştir.

Tanıtım buluşmalarının ikinci etabı, 28.09.2022 tarihinde gerçekleştirilen il/ilçe gezisiyle devam etmiştir. Etkinlikte bölümümüzün örgün ve ikinci öğretim öğrencileri, Prof. Dr. Bayram AKÇA ve Arş. Gör. Dr. Tevfik Orkun DEVELİ rehberliğinde Menteşe'de kültür turuna katılmışlardır. Gençlerimiz, Muğla'nın Selçuklu ve Erken Cumhuriyet gibi çeşitli dönemlere tarihlenen somut kültürel mirası hakkında bilgi edinmiş, ardından Muğla Arkeoloji Müzesini ziyaret etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2022 12:26 Okunma Sayısı : 518